Goede wijn behoeft geen krans?

Gasten laten zich bij hun keuze steeds vaker leiden door klantbeoordelingen

Vroeger werd een ervaring met 10 mensen gedeeld, nu met 1000

Uw dienstverlening is datgene wat mensen zeggen dat het is

Qing laat beoordelingen in uw voordeel werken!

Voordelen Qing:

  • Rapportages en feedback worden realtime op verschillende (organisatie) niveaus teruggekoppeld.
  • Makkelijk te begrijpen rapportages
  • Inzicht in de ontwikkeling van de klanttevredenheid
  • Inzicht in het effect van acties
  • Praktische 'tool' om feedback te analyseren op locatieniveau
  • Delen van beoordelingen op Social Media en beoordelings- en bookingssites
  • Lage kosten en investering

Waarom qing

Optimaliseer uw dienstverlening

Met Qing krijg je inzicht in hoe gasten de dienstverlening online beoordelen. Je ziet welke aspecten van de dienstverlening positief en welke negatief worden beoordeeld. Positieve beoordelingen geven inzicht in wat je gasten nu zo goed aan je vinden en waarom ze terug blijven komen. Dit kun je gebruiken om het onderscheidend vermogen verder vorm te geven en voor  marketing en communicatie. De negatieve beoordelingen gebruik je om de dienstverlening te verbeteren.


Krachtige analyses gebaseerd op de Net Promotor Score

De Net Promoter Score, of kortweg NPS®, is een eenvoudige indicator die aangeeft in hoeverre bedrijven en werknemers positief omgaan met hun klanten. Het heeft de laatste tijd aan populariteit gewonnen dankzij zijn eenvoud en de directe koppeling met het voorspellen van winst.


Verbeter je positie op de belangrijkste booking- en reviewsites

De beste manier om hoge waarderingen te krijgen is de verwachting van de gast te overtreffen. Moedig gasten, die een geweldige ervaring hebben gehad, aan om  een online review te schrijven. Meer reviews vergroot je zichtbaarheid op booking- en reviewsites.


Betrek je organisatie bij het optimaliseren van de dienstverlening

Online beoordelingen vertalen naar verbeteringen is teamwork. Gasten geven in hun beoordelingen aan waar zij wel of niet tevreden over zijn. Deze feedback is het startpunt om de dienstverlening te verbeteren. De dienstverlening verbeteren of perfectioneren is teamwork. Samen hieraan werken vergroot de betrokkenheid en teamspirit. 


Verhoog uw zichtbaarheid op het internet

"The best place to hide a dead body is page two of Google",is een quote met een krachtige boodschap. Gastbeoordelingen helpen je aan een hogere ranking op zoekresultaten van Google of booking- en reviewsites. Qing heeft een tool ontwikkeld waarmee je het aantal beoordelingen op het internet aanzienlijk vergroot en daarmee de ranking op zoekresultaten.

T: +31 6 12945890 E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Algemene voorwaarden

privacy policy